Cursussen

Selma van Velsen verzorgt trainingen en cursussen in het brede omgevingsrecht. Kijk op de kalender hieronder voor de open inschrijving opleidingen, of neem contact op met Selma voor in-company of opmaat opleidingen, zoals actualiteitentrainingen op het terrein van het omgevingsrecht. Of deze opleiding die u door de transitiefase naar de Omgevingswet leidt.

Wat deelnemers over de opleidingen van Selma van Velsen zeggen is te vinden op de pagina Testimonials.

De open inschrijving cursussen die Selma verzorgt:

 • di
  12
  apr
  2022
  Utrecht

  In deze cursus wordt uitgebreid ingegaan op de meest recente ontwikkelingen in het omgevingsrecht, inclusief de nieuwe Omgevingswet. Er wordt gewezen op valkuilen en er worden tips gegeven voor het opstellen van afwijkingsbesluiten (voorheen bekend als vrijstellingen) en andere ruimtelijke besluiten zoals bestemmingsplannen. In één dag wordt u volledig bijgepraat op alle actuele onderwerpen die voor het opstellen van besluiten en plannen in het omgevingsrecht van belang zijn, met als uiteindelijk doel dat u zoveel mogelijk Raad van State-proof wordt.

  Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op de website van Berghauser Pont Academy.

 • wo
  02
  nov
  2022
  n.t.b.n.t.b.

  Samen met mr. R. (Rachid) Benhadi, advocaat bij Hekkelman Advocaten N.V., verzorg ik het onderdeel "Milieueffectrapportage en verdieping milieu: geluid". Dit onderdeel bestaat uit twee componenten. Zowel de milieueffectrapportage voor plannen en besluiten als de normering van geluid onder de Omgevingswet komen aan bod. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de site van IBR.