Cursussen

Selma van Velsen verzorgt trainingen en cursussen in het brede omgevingsrecht. Kijk op de kalender hieronder voor de open inschrijving opleidingen, of neem contact op met Selma voor in-company of opmaat opleidingen, zoals actualiteitentrainingen op het terrein van het omgevingsrecht. Of deze opleiding die u door de transitiefase naar de Omgevingswet leidt.

Wat deelnemers over de opleidingen van Selma van Velsen zeggen is te vinden op de pagina Testimonials.

De open inschrijving cursussen die Selma verzorgt:

 • wo
  01
  nov
  2023
  Utrecht

  Selma verzorgt het onderdeel "milieueffectrapportage", op dag vier van de VBR-A/IBR Cursus Omgevingsrecht 2023 van het Instituut voor Bouwrecht. Voor meer informatie of inschrijven volg je deze link naar de site van het ibr.

 • do
  30
  nov
  2023
  Utrecht

  Voor Berghauser Pont Academy verzorgt Selma, samen met Janike Haakmeester, de cursus "Actualiteiten Omgevingsrecht". In deze cursus wordt uitgebreid ingegaan op de meest recente ontwikkelingen in het omgevingsrecht, inclusief de nieuwe Omgevingswet. Er wordt gewezen op valkuilen en er worden tips gegeven voor het opstellen van afwijkingsbesluiten (voorheen bekend als vrijstellingen) en andere ruimtelijke besluiten zoals bestemmingsplannen. In één dag wordt u volledig bijgepraat op alle actuele onderwerpen die voor het opstellen van besluiten en plannen in het omgevingsrecht van belang zijn, met als uiteindelijk doel dat u zoveel mogelijk Raad van State-proof wordt.

  Inschrijven? Meer informatie? Kijk hier, op de site van Berghauser Pont Academy.